Podjetje KVEDER d.o.o. je družinsko podjetje, ki je vzklilo leta 2004 iz lesene predelovalnice in ključavničarske dejavnosti, ki so se odvijale, prva v okviru Nevenka Kveder s.p.  in druga pod Kveder Vladimir s.p.

Glavna dejavnost v podjetju je izdelava in montaža cestnih varnostnih ograj, katerih začetek proizvodnje sega v leto 1994, sama montaža sistemov jeklenih varnostnih ograj pa se je začela že v začetku devetdesetih. Od  začetka leta  2004 smo tudi zastopniki podjetja Voestalpine Final Tehnick iz Kremsa, ki za nas izdeluje in dobavlja varnostne ograje višjega nivoja zadrževanja.

Na delu izdelkov iz lesa izdelujemo tudi lesene varnostne ograje, krajše LVO, več vrst stenskih oblog, ladijski pod, ter izdelke iz lepljenega lesa, kot so paneli za vratna krila in podboje ter tudi proti slepilne elemente, ki so bandažirani z alu profilom.

V proizvodnji dejavnosti že od leta 1980 uspešno izdelujemo tudi štedilnike na trdo gorivo, ki se izdelujejo po meri in se izdelujejo tudi z vgradnim kotlom, ki omogoča , da se štedilnik lahko vključimo tudi v centralno ogrevanje.

Samo podjetje KVEDER d.o.o. zaposluje 15 ljudi, ima pa tudi organizirano mrežo kooperantskih storitev, ki je prisotna pri izvajanju večjih projektov ki imajo krajši oziroma izredno kratek termin izvedbe.

 

Naslov:
Kveder d.o.o.
Zadobrova 135
3211 Škofja Vas

kontaktni podatki:
Tel.:  + 386 3 427 01 93
Fax.: + 386 3 427 01 94